Ashrae Refrigeration 2006

Ashrae Refrigeration 2006

This is ASHRAE's 2006 handbook (Refrigeration). The print versions of these handbooks are available in either IP or SI units. This is an ISO image of that CD.

Table of Contents:

Refrigeration System Practices
1. Liquid Overfeed Systems
2. System Practices for Halocargbon Refrigerants
3. System Practices for Ammonia and Carbon Dioxide Refrigerants
4. Secondary Coolants in Refrigeration Systems
5. Refrigerant System Chemistry
6. Control of Moisture and Other Contaminants in Refrigerant Systems
7. Lubricants in Refrigerant Systems
8. Refrigerant Containment, Recovery, Recycling, and Reclamation

Food Storage and Equipment
9. Thermal Properties of Foods
10. Cooling and Freezing Times of Foods
11. Commodity Storage Requirements
12. Food Microbiology and Refrigeration
13. Refrigeration Load
14. Refrigerated Facility Design
15. Methods of Precooling Fruits, Vegetables, and Cut Flowers

Food Refrigeration
16. Industrial Food Freezing Systems
17. Meat Products
18. Poultry Products
19. Fishery Products
20. Dairy Products
21. Eggs and Egg Products
22. Deciduous Tree and Vine Fruit
23. Citrus Fruit, Bananas, and Subtropical Fruit
24. Vegetables
25. Fruit Juice Concentrates and Chilled Juice Products
26. Beverages
27. Processed, Precooked, and Prepared Foods
28. Bakery Products
29. Chocolates, Candies, Nuts, Dried Fruits, and Dried Vegetables

Distribution of Chilled and Frozen Food
30. Cargo Containers, Rail Cars, Trailers, and Trucks
31. Marine Refrigeration
32. Air Transport

Industrial Applications
33. Insulation Systems for Refrigerant Piping
34. Ice Manufacture
35. Ice Rinks
36. Concrete Dams and Subsurface Soils
37. Refrigeration in the Chemical Industry

Low-Temperature Applications
38. Cryogenics
39. Ultralow-Temperature Refrigeration
40. Biomedical Applications of Cryogenic Refrigeration

Refrigeration Equipment
41. Absorption Cooling, Heating, and Refrigeration Equipment
42. Forced-Circulation Air Coolers
43. Component Balancing in Refrigeration Systems
44. Refrigerant-Control Devices
45. Factory Dehydrating, Charging, and Testing

Unitary Refrigeration Equipment
46. Retail Food Store Refrigeration and Equipment
47. Food Service and General Commercial Refrigeration Equipment
48. Household Refrigerators and Freezers

General Chapter
49. Codes and Standards


این کتاب به صورت نرم افزار اورجینال میباشد و پس از نصب بر روی کامپیوتر با امکانات پیشرفته ی خود و داشتن لینکیبل های نرم افزار ؛ استفاده و کاربری را بسیار اسان میسازد .
این کتاب مرجع و منبع مهمی در تاسیسات ساختمانی و مورد استفاده ی مهندسین مکانیک و ساختمان میباشد .
قیمت دلاری این سی دی کتاب در سایت های خارجی بیش از 150 دلار میباشد

http://www.constructionbook.com/2006-ashrae-refrigeration-handbook-cd-rom/ashrae-standards/


انتشارات: ASHRAE
فرمت: CD-ROM
حجم : 100 مگا بایت


قیمت: 10000 تومان

تعداد: 1 CD


روشهای خرید:

واریز به حساب: برای خرید این محصول، شما باید هزینه محصول را به یکی از شماره حسابهای معرفی شده در فرم زیر واریز نموده، سپس شماره فیش و یا شماره تراکنش انتقال وجه را، در فرم وارد نمایید. کالای درخواستی شما بلافاصله برایتان ارسال خواهد شد. جهت اطلاع از شماره حسابها و مشاهده فرم، روی دکمه زیر کلیک کنید.

واریز به حساب


پرداخت در محل: شما در هر نقطه از ایران میتوانید ابتدا کالای خود را سفارش داده، بسته را درب منزل یا محل کارتان تحویل گرفته و وجه کالا و هزینه ارسال را، به مامور پست بپردازید. برای مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد