طرز تهیه انواع فالوده میوه

::: آشپزی مدرن :::

 

فالوده های میوه ای بسیار خوشمزه

 

 

 فالوده های میوه ای بسیار

 

 

با فرا رسیدن فصل گرما می‌خواهیم به خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های متناسب با این فصل بپردازیم. در این پست به آموزش فالوده‌های میوه‌ای بسیار خوشمزه ی تابستانی می‌پردازیم

 

 

showimage.aspx?id=9699&t=y&w=300&h=200&type=1

 


فالوده توت فرنگی :

می توانید با یک چشم به هم زدن یک نوشیدنی خنک و خوش نما تهیه کنید که برای بعد از آمدن از مدرسه بسیار مناسب است.

از ابتدا تا انتها: 5 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

·        1 عدد موز رسیده کوچک

·        1 پیمانه توت فرنگی یخ زده بدون شکر و یا تازه

·        220 گرم ماست وانیلی کم چربی

·        4/3 پیمانه شیر

طرز تهیه:

·        موز را پوست کنده و تکه تکه کنید، تکه های موز و توت فرنگی و ماست و شیر را در یک مخلوط کن ریخته و در آن را بگدارید و در سرعت بالا حدود 1 دقیقه مخلوط کنید بعد در دو لیوان آنها را تقسیم کنید.

·        اگر تمایل داشتید با نان تست و کرده بادام زمینی میل کنید.
 





فالوده هندوانه:

مراحل تهیه این فالوده هم مانند فالوده قبلی است، فقط به جای توت فرنگی از هندوانه استفاده شده است.

می توانید از گرمک، پرتغال، نارنگی و سایر میوه های دیگر در این نوع فالوده اسفاده کنید.
 

 


کتاب الکترونیک آشپزی
کتاب 
الکترونیک آشپزی

بیش از 500 دستور غذا ( ایرانی و فرنگی و محلی ) و سالاد و دسر و کیک و شیرینی در کتاب آشپزی الکترونیک در قالب یک عدد سی دی هدیه ما برای شما خانمهای عزیز



قیمت: 2500 تومان

تعداد: 1 CD

پرداخت در محل: شما در هر نقطه از ایران میتوانید ابتدا کالای خود را سفارش داده، بسته را درب منزل یا محل کارتان تحویل گرفته و وجه کالا و هزینه ارسال را، به مامور پست بپردازید. برای مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

خرید پستی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد