پنکیک مرغ



مواد لازم برای پنکیک:
تخم مرغ= 3 عدد
آب= 250 میلی لیتر
آرد سفید= 175 گرم
مواد لازم برای مواد داخل پنکیک:
فیله مرغ= 2 قطعه
هویج متوسط=1 عدد(خلالی شده)
پیاز =1 عدد
قارچ= 150 گرم
سس گوجه فرنگی= 1 قاشق غذا خوری
ادویه مخصوص مرغ و نمک و فلفل و روغن
به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پنکیک را آماده می کنیم تخم مرغ آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط می کنیم تا گلوله های آن باز شود .سپس یک ماهیتابه کوچک انتخاب می کنیم ته آنرا چرب کرده می گذاریم داغ شود سپس یک قاشق از مواد را داخل ماهیتابه میریزیم تا پنکیک بسته شود نکته مهم آن است که روغن کف ماهیتابه کم وپنکیک نازک تهیه شود.
برای آماده کردن مواد میانی
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده هویج و فیله مرغ تکه شده را اضافه می کنیم در آخر قارچ و سس گوجه و ادویه و نمک را اضافه می منیم و اجازه می دهیم مواد با شعله بالا مدتی سرخ شود
حال ا قاشق از مواد را داخل پنکیک ریخته و آنرا لوله کرده در روغن سرخ می کنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد