آشپزی با مایکروویو - مایکروفر


آشپزی با مایکروویو - مایکروفر

پودینگ گوشت

 


گوشت چرخ کرده 250 گرم


نان خشک کوبیده یک سوم پیمانه


شیر سه چهارم پیمانه


پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری


جعفری 2 قاشق غذا خوری


تخم مرغ 1 عدد


جوش شیرین نصف قاشق چایخوری


سس گوجه نصف لیوان
 

   طرز تهیه

 

نان خشک کوبیده را در شیر حل می کنیم و جعفری خرد شده، جوش شیرین، کمی نمک فلفل و

 

 پیازداغ را به مایه اضافه می نماییم و بهم می زنیم. تخم مرغ را جداگانه کمی می زنیم و با

 

 گوشت داخل مایه می ریزیم تا تمام مواد مخلوط شود. ته و اطراف ظرف مسطحی را چرب

 

 می کنیم و کمی نان خشک کوبیده در آن می پاشیم، مایه را در ظرف می ریزیم و با پشت

 

قاشق صاف می کنیم، ظرف را با درپوش به مدت 10-8 دقیقه قدرت 80% در مایکروویو

 

 (مایکروفر) می گذاریم. سپس سطح مواد را روغن اندود می کنیم و ظرف را روی سه پایه

 

 فلزی به مدت 5ـ7 دقیقه قدرت 40% و گریل (کلید ترکیبی) قرار می دهیم. اگر بخواهیم آن

 

 طرف پودینگ نیز برشته شود ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و پودینگ را در آن

 

ظرف بر می گردانیم و رو و اطراف آن را سس گوجه فرنگی می مالیم و ظرف را به مدت

 

 5-4 دقیقه با گریل روی سه پایه فلزی  قرار می دهیم.
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد