کشک بادمجان




مواد لازم :

1- بادنجان متوسط : 8 عدد

2- کشک غلیظ : 2 فنجان

3- گردوی چرخ کرده : 1 فنجان

4- نعناع داغ : 2 قاشق سوپخوری

5- سیر داغ : 3 قاشق سوپخوری

6- روغن : به مقدار کافی

8- زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

9- پیاز رنده شده : یک قاشق سوپخوری
10- نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا بادمجون رو پوست میگیریم و اگر خیلی بزرگ بود نصفش می کنیم سپس در روغن سرخ میکنیم (یادمون باشه طرف اول بادمجون که داره سرخ میشه در ظرف رو بذاریم تا هم سرخ بشه و هم بپزه) بعد از اینکه همه سرخ شد با گوشت کوب له میکنیمو میذاریم روی گاز سیر+ پیاز رو اضافه می کنیم و با مقدار کمی روغن (چون بادمجون روغن داره) کاملا سرخ میکنیم در انتها کشک را اضافه کرده خوب هم میزنیم بعد زیر قابلمه شعله پخش میذاریم و به مدت نیم ساعت با در بسته می مونه تا دم بکشه. بعد روش رو با پیاز و گردو تزیین میکنیم. نوش جونتون



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد