مواد لازم :
1- بادنجان متوسط : 8 عدد
2- کشک غلیظ : 2 فنجان
3- گردوی چرخ کرده : 1 فنجان
4- نعناع داغ : 2 قاشق سوپخوری
5- سیر داغ : 3 قاشق سوپخوری
6- روغن : به مقدار کافی
8- زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
9- پیاز رنده شده : یک قاشق سوپخوری
10- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجون رو پوست میگیریم و اگر خیلی بزرگ بود نصفش می کنیم سپس در روغن سرخ میکنیم (یادمون باشه طرف اول بادمجون که داره سرخ میشه در ظرف رو بذاریم تا هم سرخ بشه و هم بپزه) بعد از اینکه همه سرخ شد با گوشت کوب له میکنیمو میذاریم روی گاز سیر+ پیاز رو اضافه می کنیم و با مقدار کمی روغن (چون بادمجون روغن داره) کاملا سرخ میکنیم در انتها کشک را اضافه کرده خوب هم میزنیم بعد زیر قابلمه شعله پخش میذاریم و به مدت نیم ساعت با در بسته می مونه تا دم بکشه. بعد روش رو با پیاز و گردو تزیین میکنیم. نوش جونتون